Nakon dva mjeseca komentirala prepisku u kojoj su Angelinu nazvali "derištem"

Foto: Guliver Image/ Getty Images

NAKON hakiranja kompanije Sony  i e-mail prepiske između, sada već bivše predstavnice kompanije, Amy Pascal i producenta Scotta Rudina, u kojoj je među ostalim navedeno kako je Angelina Jolie "netalentirano razmaženo derište" i to zbog glumičinog neslaganja oko toga da David Fincher režira biografski film o Steveu Jobsu, napokon se oglasila i Pascal.

Nimalo slučajno, tek nakon što je dobila otkaz u Sonyju, u srijedu je novinarki Tini Brown otkrila što misli po tom pitanju, na konferenciji Women in the World u San Franciscu, prenosi Recode.

"Angie nije bilo briga za to. Svi su to u potpunosti razumjeli jer živimo u tom čudnom malom svijetu koji se zove Hollywood. Kada bi svi bili dragi jedni prema drugima, on ne bi funkcionirao".

Pascal se osvrnula i na honorar Jennifer Lawrence u filmu "Američki varalice". Naime Lawrence je dobila najmanji honorar u filmu, a Pascal je to ovako komentirala:

"Platili smo Lawrence mnogo više novca otada, to vam garantiram. Problem je u tome što ja vodim biznis, a ako ljudi žele raditi za manju plaću, ja ću im dati manju plaću. Žene ne bi smjele biti toliko zahvalne. Trebaju znati koliko vrijede, a ako im se ne sviđa ponuđeni honorar, onda bi trebale odbiti ponudu".
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.