Ljudska Barbie ima novi super plan

Foto: Facebook

AKO STE kojim slučajem zaboravili na Valeriju Lukyanovu, vrijeme je za podsjetnik jer ona se dosjetila novoj super ideji kojom privlači pažnju.

Ukrajinsku zvijezdu proslavio je internet, kontroverze i izgled, a prošlog ljeta širokoj publici dodatno predstavio Viceov dokumentarac. "Ono što ljudi ne znaju jest da Valeria nije prava djevojka već duhovni guru koji putuje kroz vrijeme, a njezin je cilj osloboditi svijet iz kandži površnosti i negativne energije. Valeria ili Space Barbie, pustila nas je u svoj svijet kako bi nam pokazala da je fizičko savršenstvo jedini način da svijetu prenese filozofiju koja će promijeniti ljudski rod", stajalo je tad u najavi.

A sad je ponovo dospjela u medije pričajući o svojem novom načinu prehrane koji se sastoji od dvije komponente: svjetlosti i zraka. Naime, ona je već u intervjuima spominjala da je duhovni učitelj i osoba koja može komunicirati s izvanzemaljcima, a International Business Times sad prenosi da je odlučila postati breatharijanac, odnosno čovjek koji živi bez vode i hrane, "hraneći se kozmičkom mikro hranom".

Lukyanova je s izgladnjivanjem već počela, iako joj je prema posljednjoj dostupnoj informaciji opseg struka bio 50 cm: "Posljednjih tjedana nisam uopće bila gladna, nadam se da je to posljednji stadij nakon kojeg ću u potpunosti moći živjeti samo od zraka i svjetlosti", kazala je.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.