Ljubimica Amerike postala predmetom ismijavanja na dodjeli nagrada



ČAK NI obljubljena Taylor Swift, jedna od najvećih i najomiljenijih uzdanica američke country scene, nije pošteđena ismijavanja.

Ovog četvrtka na dodjeli Country Music Association Awards Carrie Underwood i Brad Paisley obrušili su se u uvodnom govoru na mladu Swift, ismijavajući njezin nedavni prekid veze.

"Brad, upravo sam iza scene pričala o tome koliko je bila čudna prošla godina", započela je Underwood, a Paisley nastavio: "Samo pogledaj sport, jednostavno ne mogu više pratiti te transfere", te potom dodao: "A najveći se transfer godine dogodio unutar obitelji Kennedy. Mijenjali su Arnolda Schwarzeneggera za Taylor Swift".
 
U tom ga je trenutku Underwood prekinula šapćući mu na uho, očito o nedavnom prekidu veze Swift i mladog Conora Kennedyja: "Molim? Zašto je uvijek sve posljednji saznam?", požalio se Paisley i upitao: "Hoće li ikad ponovo biti zajedno?", aludirajući na Swiftin hit “We Are Never Ever Getting Back Together".

"Nikad, nikad, nikad, nikad više", odgovorila mu je kolegica.

Izuzev toga, večer za Swift nije dobro prošla ni što se tiče nagrada: iako je bila nominirana za tri, otišla je kući praznih ruku, prenosi Huffington Post.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.