Krvav hobi: Hrvatica se hvali time što je dosad poubijala stotine životinja

Foto: Facebook

JACINE JADREŠKO, Hrvatica rođena u Kanadi, svoj je profil na Facebooku posvetila ubijanju nevinih životinja diljem svijeta. Na profilu ove 30-godišnjakinje nalaze se brojne fotografije životinja koje je sama ubila, uz komentare koji pršte njenim ponosom. Pritom ne osjeća ni mrvicu kajanja, već svima koji komentiraju da je bezosjećajni ubojica poručuje da u lovu nema ništa loše i da će se i dalje baviti time.

"Nevjerojatno sam strastvena oko lova, ribolova i boravka u prirodi. Dan u grmlju je bolji od bilo kojeg dana u gradu", napisala je o sebi, ali nije pojasnila zašto ne bi mogla biti u prirodi bez ubijanja životinja.

Na Facebooku se hvali fotografijama iz lova na svim kontinentima, a među trofejima koje je hladnokrvno ustrijelila nalaze se lavovi, medvjedi, zebre, antilope i bivoli.

Posebno je ponosna što je završila čak i na naslovnici američkog magazina za žene u lovu i ribolovu "Girls Guns&Rods", nakon trofejnog ulova kozoroga u Španjolskoj. Na jednoj fotografiji pozira s mecima koje je koristila u lovu na bivole u Južnoafričkoj republici, na drugoj sa svojom puškom, a na većini fotografija nalazi se pored ubijenih životinja. Među njima je i lav kojeg je ubila na jugu Afrike, a za kojeg priznaje da ju je bilo strah i dok je pozirala pored njega, jer je mislila da će oživjeti.

Mnogi se protive tome što u lov vodi i svog devetogodišnjeg sina, kojeg je rodila kad je imala 20 godina, ali ona u tome ne vidi baš ništa čudno pa na Facebooku objavljuje fotografije dječaka okruženog rogovima i drugim trofejima. Nedavno je prvi put u lov otišla sa svojim ocem, i to u Hrvatskoj.

"One koji poznaju moju obitelj neće začuditi to što se odlazak u lov s mojim ocem pretvorio u natjecanje za najveći trofej. Neka najbolji pobjedi. Dobra kob, oče", napisala je pored fotografije s ocem.

Svakodnevno joj pristižu kritike ljubitelja životinja, koji je smatraju običnim ubojicom i nadaju se da će završiti poput životinja s njenih fotografija, no nju to previše ne dira. Svima im poručuje: "Nikad se neću ispričavati što sam lovkinja".

"Nikad nisam tvrdila da sam normalna djevojka", napisala je pored fotografije na kojoj pozira smješkajući se dok drži srce bivola, a obrazi su joj umrljani krvlju. 

Na Facebooku možemo saznati da joj je prvi ulov u Hrvatskoj bio muflon, ali i da meso ulovljenih životinja voli sama obrađivati i pakirati, a rogove i krzno čuva kao trofeje. Naravno, tu su i fotografije soba "ukrašenih" trofejima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.