Kristen Stewart, Bruce Willis, Jesse Eisenberg u idućem filmu Woodyja Allena

Foto: Getty Images

BRUCE WILLIS, Kristen Stewart i Jesse Eisenberg glumit će u idućem ostvarenju američkog redatelja Woodyja Allena, koji po običaju informacije o scenariju, nazivu filma i ostale pojedinosti još drži u tajnosti.

Britanski Guardian piše da su glumci već potpisali ugovore za novi film čiji se početak snimanja očekuje do kraja godine.

Za razliku od Eisenberga, koji je s njujorškim sineastom surađivao 2012. u njegovu filmu "Rimu s ljubavlju", Kristen Stewart, zvijezdi "Sumraka sage" bit će to debi u nekom Allenovu filmu, jednako kao i 59-godišnjem Willisu.

Stewart je prije tri tjedna u povijest ušla kao prva američka glumica koja je osvojila uglednu francusku filmsku nagradu Cesar za ulogu u filmu "Cloud of Sils Maria".

Kako je uobičajeno za Allena, pojedinosti o njegovu zasad neimenovanom filmu još nisu objavljene. Poznato je da film produciraju Allenovi stalni partneri: njegova sestra Letty Aronson, agent Stephen Tenenbaum, koji je s redateljem dosad surađivao na 15 filmova i tajkun kabelske televizije Edward Walson.

Film će se u kinima početi prikazivati 2016.

Američki redatelj trenutačno dovršava snimanje filma "Irrational Man" s Joaquinom Phoenixom i Emmom Stone u glavnim ulogama koji će se na filmskim platnima naći u srpnju 2015.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.