Korisnici društvenih mreža sprdaju se s novim domom nogometaša Andyja Carrolla

Foto: Instagram

NOGOMETAŠ engleskog kluba West Ham, Andy Carroll i njegova zaručnica objavili su fotografije svoje nove kuće u Essexu na društvenim mrežama, no s istima su se uskoro počeli sprdati mnogi korisnici društvenih mreža.

Naime, Carroll i njegova trudna zaručnica, starleta Billi Mucklow završili su s preuređenjem novog doma u koji su uselili ovog Božića, no čini se kako su tijekom uređenja pretjerali s rozom bojom, a fotografije kuće, koju neki britanski mediji nazivaju "rozom palačom", mnogi su kritizirali na društvenim mrežama.

"Čovječe, zašto si joj dozvolio da kupi rozi kauč", samo je jedan od negativnih komentara na Instagramu.

Čini se da je 25-godišnji nogometaš svoj novi dom uredio prema željama svoje buduće supruge, kojoj je u kući čak napravio privatni salon za ljepotu, prenosi Daily Mail.

"Najveće iznenađenje koje sam otkrila u svojem novom domu jest salon za ljepotu!!! Prelijep je, baš sam sretnica", komentirala je Mucklow Carrollovo iznenađenje.

Par je napravio i obiteljsku zabavu povodom useljenja u "rozu palaču" koja je zbog osvjetljenja izgledala više kao neukusna disko zabava, što također nije promaklo mnogobrojnim
dežurnim kritičarima na društvenim mrežama.



 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.