Izgleda kao Hulk, a nadimak mu je "planina": Što snagator ubrizgava u ogromne mišiće?

Screenshot: YouTube

ARLINDO DE SOUZA čovjek je s najvećim mišićima u Brazilu.

Nevjerojatni mišići veliki 73 centimetra ipak nisu rezultat vježbanja. De Souza priznaje da u njih ubrizgava ulje i alkohol.

U svom kraju poznat je pod nadimkom "planina". Dva mjeseca je tri puta tjedno ubrizgavao koktel ulja i alkohola kako bi postigao ovakav izgled, piše Mirror.

"Ubrizgaš to i natekneš bez imalo vježbe. Svaki put kad sam to napravio želio sam još. Za mene nije bilo limita", rekao je Arlindo.

Prije toga uzimao je steroide, hormone i konjske vitamine, a onda su mu u teretani ponudili ovaj smrtonosni koktel koji je već ubio jednog njegovog prijatelja.

"Neki zbog toga izgube ruke, trebaju operaciju, a neki izgube život. Moj prijatelj Paulihno preminuo je zbog toga. On je prešao granicu", kaže Arlindo. Tvrdi kako je sada prestao ubrizgavati otrovne substance u mišiće, ali uvijek mu se vraća želja da to napravi opet.

"Tijelo poput mog teško je dobiti bez dodatnih suspstanci. Neki ljudi ih koriste, a ne žele to priznati. Ako vidite nekoga poput mene i taj vam tvrdi da mu je tijelo prirodno - laže. Ja barem govorim istinu", priznao je snagator.

)





 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.