Index vas vodi na 4. Valamar Jazz Festival - čarobni ljetni jazz odmor na obali Istre!

Foto: Press

VALAMAR Jazz Festival, pod vodstvom jedinstvene glazbenice Tamare Obrovac, održat će se od 25. do 29. lipnja na čarobnim lokacijama istarskog grada Poreča. Četvrtu godinu zaredom taj će grad na pet dana postati centar svjetskog jazza. Osam raznovrsnih, redom renomiranih svjetskih glazbenih muzičara u raznim formacijama pružit će posjetiteljima nezaboravne ljetne noći uz jazz pod zvijezdama!

Festival započinje koncertom Ayşe Tütüncü Trija, istaknutih predstavnika turske glazbene scene, u utorak, 25. lipnja u atriju Eufrazijeve bazilike, jednom od najljepših sačuvanih spomenika ranobizantske umjetnosti na Sredozemlju. Na istoj lokaciji nastupit će i slavni francuski kontrabasist Renaud Garcia-Fons poznat po jedinstvenom stilu izvedbi i to u srijedu, 26. lipnja.

Festival potom seli na otok sv. Nikole, destinaciju idealnu za potpunu relaksaciju i istinski mir, gdje će vam nezaboravne trenutke morskog jazza pod zvijezdama pružiti sljedeći muzičari: u četvrtak, 27. lipnja Billy Childs sa svojim All Star kvartetom te vrhunski indijski udaraljkaš Trilok Gurtu, u petak, 28. lipnja jedan od najuzbudljivijih klavirskih trija, Marcin Wasilewski Trio, kao i Buster Williams sa Something More Quartetom te u subotu, 29. lipnja energični kvartet Mo' Blow.

Festival će pak istog dana zatvoriti jedna je od najvećih ikona salse i latinoameričkog jazza - Eddie Palmieri sa svojim Afro-Caribbean Jazz All Stars.

A Index vas vodi na svaki od spomenutih koncerata, za koje dijelimo dva puta po dvije ulaznice najbržima! Sve što trebate učiniti je poslati e-mail na index.nagrada@gmail.com sa svim svojim podacima i naslovom u kojem izražavate želju na koji biste koncert željeli ići i pričekati da vam, također mailom, javimo jeste li bili dovoljno brzi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.