Index Miss bikini 2012: Pobijedila atraktivna Kristina Bralo!

ZAVRŠEN je ovogodišnji Index Miss bikini natječaj, a pobjedu je u velikom finalu izbora odnijela lijepa Kristina Bralo. Uz Kristinu, među prvih pet djevojaka našle su se i Lucija Matešić, Martina Žarak, Zrinka Ožegović te Ena Čobanov-Friedrich. Od najavljenih 15 kandidatkinja, neke zbog poslovnih obaveza i privatnih razloga ipak nisu sudjelovale u finalu, no to nije nimalo olakšalo posao žirija, jer su sve djevojke danas jednostavno izgledale sjajno.

O pobjednici izbora odlučivao je žiri u sastavu: Đelo Hadžiselimović, Ivana Delač Đolo, Matej Čemeljić, Ivana Šušković te Velina Oršolić. Pobjednica Kristina bila je izbor i Đele Hadžiselimovića.

Kandidatkinje su nosile reviju kupaćih kostima Pletix by Fani Stipković, a upravo je Fani vodila program izbora. Natjecateljice su od Fani na poklon dobile bikinije koje su nosile u prvom izlasku, dok  je pobjednica dobila i bikini kojeg je nosila na proglašenju. Također, Kristinu je Fani angažirala za nošenje nekih novih revija svog brenda. Za lijepe noktiće kandidatkinja pobrinulo se Mistique Nails, za sjajne frizure tu je bio frizerski salon Renee, make up artistica Ivana Hotti i njena asistentica Nataša Radulović bila je zadužena za šminku, a za cvijeće se pobrinuo Flower Box. U međuprogramu izbora nastupale su Ex Mozartine,  a za odličan afterparty se pobrino DJ Viktor.

Podsjetimo, Indexovu Miss bikini i njenu najbolju prijateljicu u prvim danima listopada čeka uživanje u ljetnim radostima na bajkovitom grčkom otoku Zakintosu! Tu su prekrasne plaže, vrhunski partyji i koncerti te hrpa mladih i dobro raspoloženih ljudi koji u organizaciji agencije Collegium (www.collegium.eu) uživaju u nezaboravnom apsolventskom putovanju. Više detalja o samom putovanju na Zakintos možeš doznati OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.