I Anastacia se podvrgnula dvostrukoj mastektomiji

Foto: JLP

POČETKOM godine američkoj pjevačici Anastaciji drugi je put dijagnosticiran rak te je bila primorana otkazati nadolazeće europske koncerte turneje.

Tom je prigodom na njezinoj Facebook stranici objavljena vijest: "Anastaciji je nažalost po drugi put dijagnosticiran rak dojke nakon što je uspješno bitku s bolesti preživjela 2003. godine. Shodno tomu bila je prisiljena otkazati sve nastupe, turneje i putovanja do daljnjeg".

A BBC sad piše da se 45-godišnja glazbena zvijezda podvrgnula dvostrukoj mastektomiji, da je trenutno u "posljednjoj fazi oporavka" te da je spremna "započeti novo poglavlje u svom životu": "Početkom godine drugi mi je put dijagnosticiran rak i trenutno sam u posljednjoj fazi oporavka nakon dvostruke mastektomije. Bilo je ovo naporno putovanje, ali osjećam se odlično i spremna sam za novo poglavlje u životu. Rano otkrivanje dvaput mi je spasilo život. Nastavit ću činiti sve što je u mojoj moći da podignem svijest o ovoj bolesti", poručila je. 

Podsjetimo, na ovaj drastični zahvat zbog prevencije su se u Hollywoodu u proteklih godinu dana odlučile Angelina Jolie i Sharon Osbourne.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.