Hollande odustaje od žena? "Ne želim više prve dame!"

Foto: Guliver Image/Getty Images

FRANCUSKU još uvijek trese skandal ljubavnog trokuta u koji je upleten predsjednik Hollande, a on je sad odlučio jasno dati do znanja da će se neko vrijeme kloniti žena.

Otkad se pročulo za njegovu vezu s glumicom Julie Gayet, a partnerica Valérie Trierweiler zbog toga završila u bolnici, Hollande se još uvijek nije službeno oglasio po tom pitanju. Ipak, prema pisanju iTelea, francuski je predsjednik jasno dao do znanja kakvi su mu planovi u budućnosti, u kratkom razgovoru s novinarima. "O statusu potencijalne prve dame François Hollande je kazao: 'Ne želim više prve dame u budućnosti u Elyseeu", tvrdi Darmon, prenosi Telegraph.

Ova vijest stiže dva dana nakon što je Valérie Trierweiler puštena iz bolnice, a on je sam otputovao u Nizozemsku ovog ponedjeljka.

Osim toga, i jedan od Hollandeovih savjetnika poručio je da bi najbolje bilo da on zasad ostane samac: "Ako mora doći do prekida, to se mora napraviti elegantno u odnosu na Valérie Trierweiler. I prije svega Julie Gayet ne smije odmah useliti u Elysee. Hollande bi zasad ipak trebao ostati predsjednik neženja".
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.