Heartbreak Hotel: Elvisov imitator "ostavio" 50 mladenki pred oltarom

ELVISOV IMITATOR i vlasnik hotela Sandygate Dave Elliott, nedavno se morao povući iz hotelijerskog posla i to zbog iznimno visokih troškova koje je hotel imao. 46-godišnji Dave i njegova supruga , Dyan bili su prisiljeni zatvoriti hotel, jer su im, zbog neplaćenih računa, sudski službenici počeli plijeniti stvari. Novom menadžeru hotela, Glynnu Atmoreu, tako je u ruke predana prilično kaotična situacija, jer je Elliott, nakon što je "napustio zgradu"  sa sobom odnio i dnevnik u koji je bilježio sve angažmane koji se se trebali odviti u hotelu.

Atmorea je dosad nazvalo 50 uzrujanih budućih mladenki koje su dan svog vjenčanja isplanirale i dogovorile još prije dvije godine, a on im je morao objašnjavati da od ceremonije u hotelu, zbog iznimne situacije, ipak neće biti ništa. Elliott, koji već dugo imitira "kralja", prije nekoliko godina došao je na ideju da svoj hobi uključi i u poslovnu politiku hotela, pa su se tako uveli mnogi sadržaji na temu Elvisa, što je hotelu donijelo sjajnu reputaciju.

"Obožavamo ovaj hotel. Njegova lokacija i sadržaji koje nudi doista su sjajni. Ja i suprug htjeli smo ponovo doći ovamo da obnovimo zavjete. Bilo smo prilično šokirani kad smo saznali da od toga neće biti ništa", izjavila je jedna potresena mladenka. Ipak, Elliottova ideja nije bila jeftina. Redizajn hotela, renoviranje soba i uvođenje novih jela na meni, koštali su ga oko 24 tisuće dolara, a to je za njega i suprugu ipak bio prevelik zalogaj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.