Gosti stigli na zabavu uoči srpskog "vjenčanja milenija"

Foto: Twitter

NOVAK ĐOKOVIĆ i njegova trudna zaručnica Jelena Ristić ovog će četvrtka uploviti u bračnu luku.

A dvodnevno slavlje već je počelo budući da je za danas zakazana prva zabava u okviru proslave vjenčanja. Gosti su stigli na Sveti Stefan gdje se u restoranu Agora održava zabava dobrodošlice, a na kojoj bi trebali nastupiti bend Family, Lena Kovačević i Željko Samardžić, piše Blic. Oni bi trebali nastupati do dva sata iza ponoći.

Gosti su smješteni u resortu Aman, čiji je vlasnik među gostima na svadbi. Službena svadbena ceremonija zakazana je za sutra na Kraljičinoj plaži u 18 sati, a čitavom području ne može se prići bez pozivnice, budući da sve čuva privatno osiguranje i policija. Crna Gora tenisaču je ustupila policajce koji bi na Svetom Stefanu trebali ostati do 12. srpnja kad je najavljeno i crkveno vjenčanje.

Sve osoblje koje radi na "vjenčanju milenija", kako ga nazivaju Srbi, moralo je potpisati da neće otkrivati nikakve detalje sa svadbe te da neće koristiti mobilne telefone i fotoaparate.

Po dolasku na današnju zabavu goste su pred ulazom dočekivala Novakova braća Marko i Đorđe te njegov najbolji prijatelj Mark Stillitano.

Na svadbi se očekuje oko 150 gostiju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.