Frustrirana slušateljica: Zašto potičemo jelene da prelaze cestu?



JEDNA vrlo isfrustrirana slušateljica nedavno je nazvala svoju omiljenu radijsku postaju Y94 Playhouse iz Farga i to kako bi se požalila na problem koji je jako muči. Naime, slušateljica se požalila na odluku vlade da diljem države postavlja znakove koji potiču jelene da prelaze cestu tamo gdje ne bi trebali.

Iako se voditelj jedva susprezao da ne pukne od smijeha, žena je bila uporna u svojem "mudrom" monologu, naglašavajući kako doista nije u redu poticati divlje životinje da prelaze cestu ondje gdje je promet gotovo uvijek gust i opasan, prenosi Digital Journal.

"Neodgovorno je da ohrabrujemo jelene da prelaze cestu tamo gdje je prometno. Treba ih preusmjeriti gdje je manja mogućnost da će ih udariti automobil. Nisam li u pravu?", pitala je u jednom trenutku "zabrinuta" slušateljica koja je sama priznala kako je već tri puta udarila jelena. Voditelj joj je nakon toga pokušavao objasniti da ti znakovi nisu za životinje, već vozače, ali slušateljica je bila uporna te na kraju priznala da je već više puta pisala medijima i državnim službenicima, ali "nitko je ne sluša".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.