Fedde napravio "Le Grand show" prvi dan DU-EL festa

Foto: Press

SINOĆ je u prepunom Culture Clubu Revelin započela prva večer DU-EL festa i to s miljenikom dubrovačke publike, Feddeom Le Grandom. Iako je Fedde već treću godinu zaredom redovni gost Culture Cluba Revelin, popularnost mu nije pala, čemu svjedoče horde obožavatelja koje su sinoć pohrlile na njegov nastup. Atmosfera je bila usijana i show je trajao da jutarnjih sati.

Fedde le Grand svojim radom i uspješnim osvajanjem nove publike konstantno ide u korak s vremenom što dokazuje njegov zadnji remix kralja popa Michaela Jacksona "Love Never Felt So Good". Sinoć je upravo ta pjesma izazvala delirij u publici, a popularni DJ konstantno je odličnom komunikacijom s publikom podgrijavao atmosferu.

Zabava na DU-EL Festu tek je počela. Večeras starta mladi Španjolac Danny Avila, koji je već sa 16 godina dobio priznanje svih renomiranih imena svjetske elektronske scene, a publika se naprosto lijepi na njegove energične nastupe. Avili će se pridružiti i japanski majstor Dantz koji uspio dovesti jedinstvenu japansku produkciju u svjetski vrh EDM scene. Ludu atmosferu prvog dana DU-EL festa pogledajte u galeriji.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.