Cissy Houston: U knjizi ću otkriti istinu o svojoj kćeri Whitney


MAJKA Whitney Houston želi izdati knjigu u nadi da će stati na kraj lažima koje ljudi šire otkako je preminula njena kćer. Prema pisanju New York Timesa, Cissy Houston našla se s izdavačima u new Yorku kako bi se dogovorila oko detalja.


"U knjizi će biti loših stvari, ali bit će i dobrih. Toliko laži se priča o Whitney, a ja ih želim sve uništiti", izrazila je svoje želje Cissy Houston u razgovoru s nekoliko izdavača, a svjedoci tvrde da je bila "emocionalno i fizički jako iscrpljena".

Whitney Houston preminula je u veljači ove godine od posljedica gušenja do kojeg je došlo nakon uzimanja kokaina. The Times nagađa o količini novca koji bi majka Whitney Houston mogla dobiti za knjigu, pod uvjetom da mora angažirati pisca koji piše za druge (ghostwriter), a ne zna se niti koliko će se detaljno opisati problemi koje je s ovisnošću imala pjevačka diva.

Cissy Houston 1998. godine napisala je memoare "How Sweet the Sound" u kojima je opisala svoju obitelj i uspon do statusa pjevačke zvijezde koja je pjevala prateće vokale Elvisu Presleyju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.