Ćaća se vrača, Sanaderov odbor za doček

Foto: Facebook

NEDUGO nakon pobjede Kolinde Grabar-Kitarović na predsjedničkim izborima na Facebooku je osvanula stranica nazvana Ćaća se vrača.

U međuvremenu je ona postala prilično popularna, skupivši dosad više od 30.000 lajkova, najviše zahvaljujući zabavnim montažama koje "Ćaću" stavljaju u razne situacije, kako mu i priliči, budući da je on svemoguć. Ako dosad niste shvatili, Ćaća je Ivo Sanader, za čiji povratak na slobodu na osebujan način navijaju autori stranice.

Pokrili su sva područja (pa čak i ismijavanje iz nepismenosti), a osim svakodnevnih objava montaža, razglednica i uplatnica od jednu kunu za Sanadera koje šalju razni korisnici, napravljen je i event na Facebooku zakazan za 8. lipnja 2020. godine, a u njegovu opisu stroji: "Dico Ćaćina, kreću pripreme za Ćaćin povratak, svi bi mi volili da to bude već sutra, al jebiga korumpirana sudska gamad će ga tek pustit 2020., dotad ćemo ga uveseljavat razglednicama, slat mu mandarine i banane da se okrijepi da bude u punoj formi kad izađe i povede nas sve u bolje sutra, izdržimo ovo svi zajedno za našeg Ćaću, svima nam je teško, ali njemu je ipak još teže, izdržimo zajedno, opet ćemo ić svi dalje. Doćekajmo Ćaću u što većem broju ispred udbaškog kazamata Remetinca - ĆAĆA SE VRAĆA, IS 1953".

Ekipa koja izrađuje montaže i koja je zaslužna za cijeli koncept sastavljena je u potpunosti od Splićana, a o svojoj "misiji" za Index su kazali:

"Sve je počelo kod nas u kvartu, gdje postoji skupina starijih ljudi koji stvarno vjeruju u nevinost Ive Sanadera. Njihova odanost i predanost bila nam je inspiracija - pisali su mu pjesme, čak i odlazili u Remetinec u posjet". Kao što je spomenuto, akcija se s Facebooka proširila i u stvaran život, a o tome naši sugovornici kažu: "Osim online podrške nedavno smo pokrenuli i akciju u stvarnom životu: pozvali smo ljude da šalju Ćaći razglednice u zatvor, neka zna da ga mnogi vole i željno iščekuju njegov povratak".

Osim dosadašnjih akcija od ovih mladića možemo uskoro očekivati i više, a uz Ćaća se vrača, oni stoje iza stranice Di su pare? koja  je, zbog nešto dužeg staža, još popularnija: ima gotovo 50.000 fanova. Tamo ćete pak naći parodije i na brojne druge političare, ne samo na Ćaću.

U galeriji provjerite neke od njihovih najboljih radova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.