Brownu i Drakeu ponuđeno dva milijuna dolara za okršaj u ringu, Rihanna može biti hostesa



VERBALNI rat između Chrisa Browna i Drakea i dalje traje, a našli su se i sportski promotori koji žele zaraditi na njihovom sukobu i upakirati njihovo rivalstvo u boksački meč. Damon Feldman, sportski menadžer i vlasnik promocije Celebrity Boxing, nudi Brownu i Drakeu po milijun dolara da stupe u boksački ring i riješe svoje nesuglasice fizičkim putem.

Feldman zastupa Celebrity Boxing koji bi trebao organizirati meč, ali čovjek koji nudi ukupno dva milijuna dolara za službenu konfrontaciju Chrisa Browna i Drakea je Alki David, bogati nasljednik tvrtke za proizvodnju boca Hellenic, koja se 2000. godine spojila s Coca-Colom. Poznat kao investitor u digitalne medije, David je vidio priliku za zaradu u sukobu Browna i Drakea te je kontaktirao Celebrity Boxing kako bi službeno organizirali borbu.

"Očito je da su ova dvojica u žestokoj svađi. Govorimo samo o tri jednominutne runde. Nitko se neće ozbiljnije ozlijediti", objašnjava Feldman. Celebrity Boxing želi meč promovirati kao PPV, mjesto radnje trebao bi biti Las Vegas ili Los Angeles, a ciljani datum jest 25. kolovoza.

Brown i Drake su javno posvađani otkako su obojica sudjelovali u tučnjavi u noćnom klubu W.i.P. u New Yorku 14. lipnja, koja je izbila nakon što je Drake izazivao Browna bacajući komentare o njemu i Rihanni. Ekipe obojice glazbenika su se potukle i barem osam ljudi je bilo ozlijeđeno. U tučnjavi je sudjelovao i NBA košarkaš Tony Parker, koji je zaradio ozlijede lijevog oka, zbog čega možda neće moći igrati za francusku reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Londonu.

"Volio bih da Rihanna bude dio događaja, kao ring hostesa", poručuje Feldman.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.