Bill Gates jedva suzdržao suze na godišnjem okupljanju dioničara

Screenshot: YouTube

STEVE BALLMER ovog je utorka bio na svojem posljednjem Microsoftovom godišnjem okupljanju dioničara i iako ovaj put nije on plakao zbog odlaska, to je umalo napravio Bill Gates.

Emotivni šef Microsofta, naime, gotovo je zaplakao govoreći o novom direktoru tvrtke. Još se ne zna tko će naslijediti Ballmera, ali Gates je pojasnio da se vrše intervjui i izvan i unutar tvrtke. "Bit će teško pronaći zamjenu na toj kompleksnoj poziciji. Želim ti zahvaliti za vodstvo proteklih 13 godina. Nevjerojatna je privilegija voditi iznimno talentiranu skupinu zaposlenika koji rade za nas", kazao je Gates prije nego što su ga preuzele emocije te suzdržavajući suze nastavio: "Imamo obvezu osigurati se da će idući direktor biti prava osoba u pravo vrijeme za tvrtku koju obojica volimo. Dijelimo odgovornost da će Microsoft uspjeti kao tvrtka koja svijet čini boljim mjestom".

Gates i Ballmer jedini su ljudi koji su radili na ovoj poziciji u Microsoftu, a njihova je dugogodišnja suradnja formirala tvrtku u ono što je danas. Pogledajte kako je Gatesov govor izgledao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.