A htio je samo kosu: Pilule protiv ćelavljenja pretvorile ga u ženu



KAKO BI POBIJEDIO svoju ćelavost, jedan je muškarac počeo piti pilule namijenjene upravo borbi protiv manjka dlaka na glavi, no, kako tvrdi, one su imale sasvim drukčiji učinak na njegovo tijelo.

Naime, informatičaru Williamu McKeeu ne samo da nije narasla kosa, već su ga pilule protiv ćelavosti, tvrdi, pretvorile u ženu. Kako prenosi Daily Mail, prvo su mu narasle grudi, a nakon toga, počelo je i širenje bokova. Nakon nekoliko mjeseci prilagodbe na novonastalu situaciju, William se počeo odijevati kao žena i promijenio ime u Mandi.

"Moja poput stijene tvrda i od teretane isklesana prsa postajala su sve mekanija i na kraju se pretvorila u ženske dojke. Počela su mi propadati i ramena, a bokovi su mi se proširili toliko da sam počeo uviđati kako postajem prava pravcata žena. Isprva sam se osjećao prilično čudno, no nakon nekoliko mjeseci, bilo mi je potpuno prirodno. Kao da sam oduvijek bio žensko", naglašava McKee.

William je, nakon što je postao Mandi, okončao svoj desetogodišnji brak. Pilule pod nazivom "Propecia", koje smatra izravnim krivcem za svoju transformaciju uzimao je devet mjeseci, a trenutno razmatra podvrgavanje operaciji promjene spola. Inače, nuspojave korištenja ovog lijeka mogu biti manjak seksualne želje i smanjivanje spolovila, no ovo je prvi slučaj u kojem netko tvrdi da je zbog Propecie postao osoba suprotnog spola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.