7 seks poza koje će dobro testirati koliko ste fleksibilni

Ilustracija: Instagram

FLEKSIBILNOST je bitna kako biste spriječili ozljede tijekom vježbanja, no od velike pomoći može vam biti i u krevetu - gipkost će vam pomoći da misionarsku pozu zamijenite nekom drugom iz bogate ponude koju nudi Kama Sutra. Želite li testirati svoju fleksibilnost? PopSugar navodi sedam pozicija koje će je sasvim sigurno testirati, a bolje su od joge.

 

1. Vaga

 

Ova poza omogućuje duboku penetraciju i stimulaciju klitorisa. Dok ona jednu ruku drži na partnerovom ramenu za balans, njegove ruke slobodne su za igru.

2. Eiffelov toranj

U varijaciji doggy stila žena se mora sagnuti i laktove nasloniti o pod dok on ulazi straga. U poziciji poznatoj kao Eiffelov toranj žena će uživati u dubokoj penetraciji.

 

3. Avion

 

Slično kao i kod vage i ovdje je sve u fleksibilnosti. No za razliku od vage, u ovoj poziciji žena ima slobodne ruke da s njima radi što god poželi.

 

4. Zmija

Svojevrsna varijacija pozicije 69 sasvim sigurno nije za svakoga i ne biste je trebali ni pokušavati izvesti niste li u barem kakvoj-takvoj formi.

 

5. Zombi

 

Podignute oralni seks na potpuno novu razinu u inačici pozicije 69 u kojoj žena stoji. Ova pozicija omogućuje analne igrice, kao i stimulaciju klitorisa.

 

6. Balerina

Prije ove pozicije žene bi se vjerojatne trebale dobro rastegnuti. Na partneru je samo da joj podigne nogu koliko visoko može i nasloni je na sebe. Jednom kad se namjestite, bit će vam jasno zbog čega se pozicija zove balerina.

Šipka

Pozicija licem u lice omogućuje vam da se ljubite, a kao i kod svih ostalih pozicija, osim možda zmije, i za nju žena mora biti fleksibilnija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.