18+ snimka: Plavuša koja je prekinula finale Lige prvaka pokazivala gole grudi

Screenshot: Reddit

PRIJE SUBOTE malo je tko znao ime Kinsey Wolanski, a danas je odmah na prvu skoro svima jasno tko je ta osoba. Zgodna influencerica koja je prekinula finale Lige prvaka utrčavši na teren u badiću trenutno je predmet zanimanja mnogih, a njezine snimke i fotografije dijele se po društvenim mrežama kao nikad dosad.

Tako je isplivala jedna, mnogima posebno zanimljiva, snimka nje u filmu "Slasher Party". Naime, Kinsey je tad zbog uloge pokazala gole grudi.

"Slasher Party" horor je iz 2019. godine koji na Imdb-u ima ocjenu od samo 3,1 od ukupno 10. "Influenceri se nađu na zabavi u vili na Hollywood Hillsu i postanu meta manijakalnog maskiranog ubojice", opis je filma koji se može pronaći na internetu.

Nakon što je Kinsey uletjela na teren tijekom finalne utakmice Lige prvaka na Instagramu je u samo nekoliko sati došla do više od 2,5 milijuna pratitelja. Prije utakmice imala ih je samo 300 tisuća. Međutim, uskoro su joj hakirali profil

Inače, ona je djevojka YouTubera Vitalyja Zdorovetskiyja koji je Hrvatima poznat po tome što je 2015. godine skočio na automobil koji je Ivu Sanadera vozio iz Remetinca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.