Štene jorkija uginulo u avionu na putu prema novoj obitelji

123rf.com

OBITELJ koja je s veseljem očekivala dolazak šteneta bila je šokirana i očajna kada su došli na aerodrom i shvatili da je štene na putu uginulo. 12 tjedana star jorkširski terijer koji se zvao Sebastian je letio iz Ohija prema Atlanti s kompanijom Delta Air Lines kada se tragedija desila.

Sebastian je trebao biti rođendanski poklon njihovoj petogodišnjoj djevojčici, no ona ga nije dočekala. Cory Mcjimson je otišao na aerodrom po štene, no kada je otvorio transporter, vidio je da se maleni ne miče i da ne diše.

Odmah je kontaktirao službenike koji su odveli Sebastiana u najbliži veterinarski kliniku, no bilo je prekasno. Štene je proglašeno mrtvim. Gospodin Mcjimson je rekao djevojčici da je štene bilo jako bolesno jer je nije htio dodatno uzrujavati.

Glasnogovornik kompanije Delta Air Lines je izjavio da su ljubimci važni članovi obitelji i da su oni fokusirani na dobrobit svih životinja koje transportiraju. Izjavili su sućut obitelji uz riječi da će napraviti sve da saznaju kako i zašto se to desilo..

Ove riječi utjehe ne znače ništa obitelji i ostaje pitanje od čega je štene zapravo uginulo. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.