Skotna i napuštena kujica upucana je 17 puta, a sada je postala službeni pas

Instagram

MAGGIE je kujica stara pet godina koju su pronašli u Libanonu zavezanu za kavez. Imala je zatvorene oči, odrezane uši i slomljenu vilicu. Propucana je 17 puta! Spasili su je volonteri iz organizacije Wild At Heart Foundation i nakon što je njena priča postala viralna, pronašla ju je obitelj iz Brightona u Engleskoj.

Prva prepreka na koju su naišli bila je - transport Maggie u Englesku. No nakon šestomjesečne online kampanje u tome su uspjeli. Maggie ima i svoj Instagram profil na kojem ima preko 80.000 pratitelja jer njena priča je uistinu posebna i nevjerojatna. 

Njena udomiteljica je vjerovala u kujicu i znala je da neće biti samo kućni ljubimac. Kujica je položila sve ispite i postala službeni terapijski pas.

Maggie je vesela, razigrana i vrlo društvena. Unatoč agoniji koju je prošla, ona je divan pas i zaslužuje imati samo najbolje u životu.

Maggie obilazi škole i vrtiće, bolnice i razne centre kako bi svima pokazala da se vrijedi boriti i nadati boljem sutra. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.