Santo je 355 dana čekao u skloništu. Konačno mu se osmjehnula sreća

Screenshot: TikTok

Pas Santo osvojio je srca korisnika društvenih mreža nakon što je sklonište, u kojem je proveo skoro godinu dana, podijelilo video u kojem se ponaša kao pravi dobrica kako bi impresionirao sve posjetitelje i konačno pronašao svoj novi, zauvijek dom.

Santo je u skloništu čekao svoju priliku da pronađe obitelj koja će ga voljeti i brinuti se za njega. U nadi da će privući pažnju posjetitelja, Santo se trudio pokazati najbolje ponašanje - mirno je sjedio, mahao repom i gledao ljude s nadom u očima.

Sklonište je odlučilo podijeliti njegovu priču kako bi mu pokušalo olakšati pronalazak ljudi koji će ga voljeti. Video je postao viralan, a mnoge je dirnula njegova želja za ljubavlju i domom.

@animalhouseshelter Meet Santo! He has been waiting for his forever family for 355 days. He is a 3 year old collie/greyhound mix that is good with other dogs and older kids! He is very energetic and would thrive with training. Come meet this sweet boy at Animal House Shelter in Huntley Illinois 💜🤍#illinois #huntley #adopt #nokillshelters #dogsoftiktok #volunteer #shelterdogsneedlove #nodogleftbehind #adoptfosterrescue #donate #fyp #foryoupage #nonprofit #shelterpetsoftiktok #longtermresidents #shelterdogs #adoption ♬ dreaming of you - ︎︎︎︎

Korisnici društvenih mreža nisu mogli ostati ravnodušni na ovu priču.

"Kako divan pas! Zaslužuje najbolji dom", "Nadam se da će uskoro pronaći svoju obitelj", pisali su.

Ubrzo smo doznali da je sklonište ostvarilo cilj. Nakon što je video postao viralan, brojni posjetitelji dolazili su u sklonište kako bi upoznali psića. Njegova strpljivost i ljubav prema ljudima konačno su se isplatili - jedna obitelj odlučila ga je udomiti nakon 355 dana provedenih u skloništu. Santo je napokon pronašao svoj zauvijek dom, gdje će biti voljen i zbrinut.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.