Proslava rođendana u Zagrebu na kojoj možete pomoći napuštenim psima

123rf.com

VEĆ tradicionalno Pet Shop Šape iz Zagreba slavi rođendan koji je ujedno i humanitarnog karaktera. Svake godine vlasnica Irena Slunjski pozove u goste neku udrugu za zaštitu životinja kako bi im pomogla u promoviranju te udomljavanju životinja.

Ove godina, uz brojne popuste, na rođendanu ćete moći upoznati volontere Udruge za pomoć i unaprjeđenje života životinja "Merida" i njihove štićenike. Tko zna, možda vam se baš u subotu neka njuška podvuče pod kožu i time dobijete novog najboljeg prijatelja.

Uz klasičnu tortu, ovaj rođendan nikako ne može proći i bez torte za najdraže dlakavce. Kako bi dodatno pomogli Udruzi Merida, na rođendanu će biti i volonteri projekta Helping Animals koji vas očekuju sa svojim fotićima te ćete na licu mjesta moći dobiti isprintanu fotku s vašim ljubimcem uz simboličnu donaciju za napuštene pse pod skrbi Udruge Merida.

Pozvani su svi ljubitelji životinja, stari i novi vlasnici i svi oni kojima je potreban savjet pri odabiru hrane i opreme za kućne ljubimce.

Pridružite se ovom veselom humanitarnom rođendanu u subotu u Pet shop Šape, Gospodska 26, Zagreb. Proslava rođendana počinje ujutro u 9 sati i traje sve do 13 sati, a više informacija o samom događaju možete saznati OVDJE

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.