Ovaj pas je bio zapušten i odbačen zbog deformacije lica

Foto:Jamie Hulit

DIVAN labrador Beaux Tox rođen je s deformiranim licem i svi su ga odbacivali i zanemarivali. Deformacija njegovog lica je posljedica toga što je u majčinoj utrobi bio pritisnut od svoje braće.

Zbog njegovog izgleda, uzgajivač ga nije mogao nikome prodati, a nije ga htio ni zadržati pa ga je poklonio bez provjere.

Beaux je završio kod osobe koja ga je pet godina zapostavljala, bio je sam u dvorištu, prepušten na milost prolaznika koji bi mu dobacili hranu. Lokalni volonteri su mu pokušali pomoći, ali nažalost bez uspjeha. Onda je došao njegov spasitelj Jamie Hulit koji je postao njegov najbolji prijatelj.

Beaux je bio u prilično lošem stanju, mršav, prepun parazita i bolestan. Jamie nije obraćao pažnju na njegove probleme ni na izgled, znao je da mu mora pomoći pod svaku cijenu. Dogovorio se s vlasnikom da mu preda psa i odlučio je napraviti sve da labrador bude sretan.

Odmah je odvezen veterinaru gdje mu je pružena sva potrebna medicinska skrb. Beaux je imao srčanog crva od kojeg je skoro uginuo, no uspjeli su ga spasiti. Kada je potpuno ozdravio, Jamie ga je odveo kući gdje ih je čekao retriver Riley.

Beaux i Riley su se odmah sprijateljili i postali najbolji prijatelji. Ovaj labrador imao je sreće što ga je opazio Jamie koji je gledao srcem i ignorirao njegov izgled i sve bolesti, a Beaux je sada konačno sretan i voljen pas te živi životom kakav zaslužuje.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.