Ova kujica je postala popularna zbog neobičnog načina na koji ide u park

Screenshot

U GRADU Seattleu postoji jedna posebna kujica, mješanka labradora i mastifa, poznata pod imenom Eclipse. Ona svaki dan sjedne u autobus i odveze se u park, i to potpuno sama. Sjedi kao i svaka druga osoba i strpljivo čeka svoju stanicu.

Sve je počelo kad je Eclipse čekala autobus na stanici sa svojim vlasnikom Jeffom Youngom. Jeffu je trebalo previše vremena da "završi" cigaretu pa je, kad je autobus stigao, Eclipse jednostavno otputovala bez njega do parka.

Od tog dana vlasnik zna da kujica zna sama otići do svog omiljenog mjesta u gradu pa jako često ode bez njega, a on tek kasnije dođe.

Ostali putnici često zbunjeno gledaju i ne znaju što se događa, no ipak ih nasmije scena iz autobusa. Eclipse je praktički postala njihova maskota i svi se vesele kad je vide kako polako ulazi u autobus, mirno sjedi i izlazi svaki dan na istoj stanici. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.