Napušteni pas postao je član Hyundaijeve obitelji, kupci su oduševljeni idejom

Foto: Instagram

UPORNOST se definitivno isplati, a to je dokazao i jedan pas iz Brazila. Početkom ove godine osoblje u autosalonu Hyundaija primijetilo je psa koji se mota oko njihovog salona.

U početku su mislili da je to samo privremeno i da će psić uskoro u potragu za srećom krenuti negdje drugdje, ali kako je vrijeme prolazilo, jedno je postalo očito - odlučio je ostati. Pa su mu to i dopustili. Štoviše, postao je njihov član, a dali su mu i iskaznicu.

Iako su psa usvojili u svibnju, priča je postala viralna tek početkom ovog tjedna nakon što je službeni rukovoditelj Hyundai Brazila na svom Instagram profilu objavio fotografije "psećeg konzultanta".

Kazali su da je početni plan bio psu jednostavno pružiti utočište, ali njegova sposobnost da pozdravi i komunicira s kupcima zaslužila je promociju.

Voditelj salona Emerson Mariano kazao je za tamošnje medije da su povratne informacije o Tucsonovoj službi u trgovini izuzetno pozitivne te da se okruženje u njihovoj organizaciji poboljšalo zahvaljujući ovom psu.

Dodao je i da su se mnogi kupci vratili u trgovinu čak i nakon što su kupili automobil samo kako bi pozdravili psa i dali mu poklone.

Voditelj je odlučio udomiti psa tijekom posebno kišne noći kada mu je bilo jako žao lutalice. Pozvao ga je unutra i ponudio mu hranu i vodu.

Odmah se vezao za psa i predložio odboru da prihvate Tucsona kao maskotu. 

"Uostalom, tvrtka je oduvijek prihvaćala kućne ljubimce. Dakle, sada smo odlučili provesti ovu ideju i u praksi. Imamo svog kućnog ljubimca upravo u ovom vremenu kada je sve više napuštenih životinja", zaključio je Emerson.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.