Crna maca spasila život bebi koja se gotovo ugušila usred noći

Foto: Roy Rogers

Roy i Bernita Rogers sanjali su o velikoj obitelji čim su se upoznali. No, nažalost, taj san bio im je oduzet nekoliko puta. Doživjeli su tri spontana pobačaja, ali nikada nisu izgubili nadu. Bernita je bila slomljena nakon svega i trebalo joj je društvo kako bi na neki način upotpunila rupu.

Par je odlučio udomiti crnu macu Midnight, ne znajući da će im ona promijeniti živote u potpunosti. Vrlo je brzo postala dio obitelji, a nedugo nakon njezinog dolaska, dogodilo se čudo. Bernita je ostala u drugom stanju i  na svijet je došla malena djevojčica Stacey. Jedne večeri Bernita i Roy pozvali su liječnika jer je malena kašljala.

Doktor je rekao kako se radi o blagoj prehladi te kako ne trebaju brinuti previše. No Midnight je ipak odlučila paziti svoju vlasnicu, a kada je shvatila da nije dobro, usred noći počela je mijaukati svom snagom.

To je probudilo Roya i Bernitu koji su odmah dotrčali u sobu u kojoj su zatekli Stacey koja se toliko borila da dođe do daha da je poplavila. Brzo je odvezena u bolnicu i sve je bilo riješeno na vrijeme zahvaljujući maci Midnight koja joj je spasila život. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.