U Novom Vinodolskom dobrotvorni koncert za udrugu Sretna šapa

Foto: Shutterstock
Video: YouTube

UDRUGA za zaštitu životinja Sretna šapa iz Novog Vinodolskog već dugi niz godina zbrinjava životinje koje nemaju dom.


Udruga trenutno nema ni svoj prostor, nego "tete čuvalice", koje na kraće vrijeme udomljavaju uglavnom mačke i pse, a kojima se hrana i ostale potrepštine pribavljaju isključivo donacijama. Kako bi skupili novce, odlučili su se na organizaciju koncerta, danas u Domu kulture Novi Vinodolski, a program počinje od 17 sati.

"Zašto tako rano? Zato što su nam gosti naša Gorska služba spašavanja sa svojim dresiranim potražnim psima i oni će napraviti prikaz spašavanja nakon potresa ispred Doma kulture. A kasnije u Domu kulture nastupaju dječji vrtići, kantautori, tamburaške skupine i vrijedan zabavni program. Ali zvijezde su GSS-ovci s njihovim psima", rekla je aktivistica udruge Sretna šapa Eva Matejčić Blažina.

Na koncertu će, između ostalih, nastupiti još i Željka Brdar te Alen Polić, a ulaznicom od 20 kuna pomažete napuštenim ljubimcima.

"Ispred će biti štandovi s našim poklonima za donacije. Naši članovi pletu maslinove grančice za Cvjetnu nedjelju pred Uskrs, bit će šarenih jaja... Svašta-nešto prigodno za Uskrs", najavila je Matejčić Blažina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.