Index Ljubimci pomažu: Vuki i Vali uskoro ističe rok od 60 dana

Foto: Privatne fotografije

NASTAVLJAMO našu akciju udomljavanja, s novim ljepotanima, koji čekaju upravo vas.

A čini se kako je naša akcija već u trećem tjednu urodila plodom, jer do danas smo udomili dva napuštena psa. No, agonija za još brojne pse nije završena, a mi ćemo i dalje vjerno raditi na tome da im pokušamo pronaći sretni dom.
 
Predstavljamo vam današnje kandidate.

1. Pest (Dumovec)
 
Pest je jedan jako simpatični i zaigrani šašavko, koji garantirano svakome popravlja raspoloženje. Toliko se veseli kad ga povedete u šetnju da skače oko vas kao na federima. Trči i juri kad ga pustite u igru, lovi i donosi loptice - ali malo vara u igri. Donesenu lopticu će rado zamijeniti poslasticom, osim ako ne uspije zgrabiti i lopticu i poslasticu istovremeno. Vragolasti, dragi i dobri brkonja, želi svoje ljude koje će nasmijavati i uljepšavati im dane. Smijeh je kažu izvor mladosti, pomladite se uz ovo predivno biće.
 

2. Tango (Pokupsko Cerje)
 
Dečko star do dvije godine prekrasna velika maza kojoj treba pod hitno dom i sloboda jer jako teško podnosi kavez, tuguje, odbija hranu, gleda u prazno... Socijaliziran je s ostalim psima, a obožava ljudski dodir. 
 
 
3. Vuka i Vala (Pokupsko Cerje)
 
Cure stare tri i godinu dana, pronađene su u teškom zdravstvenom fizičkom i psihičkom stanju,dobro su se oporavile i potreban im je hitno dom, jer im u skloništu Pokupsko Cerje uskoro ističe 60 dana, a do sada nije zabilježen niti jedan upit za njih.
 
Vuka
 

Vala
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.