Čudom preživjela: Mačka se vozila u amortizeru džipa 80 kilometara

Video: YouTube

RUSKI motociklist Vitalij Buranjin nemalo se iznenadio kada je pronašao mačku na vrlo neočekivanom mjestu - u amortizeru njegovoga džipa.

Sirota životinja se zavukla u amortizer i nije se mogla izvući. Buranjin je rekao da nije primijetio ništa čudno kada je ušao u svoj džip Toyota Land Cruiser. Nakon 80 kilometara odlučio je stati na benzinsku postaju te je tijekom točenja benzina čuo mijaukanje iz automobila.



"Nakon malo traženja napokon sam primijetio krzno koje izviruje iz amortizera. Nemam pojma koliko je bila ondje ni kako je onamo dospjela", rekao je.

Odmah je zamolio zaposlenika benzinske za pomoć, ali ni jedan ni drugi nisu mogli izvući nesretnu mačku van. Pozvani su policija i vatrogasci koji su zaključili da ne preostaje ništa drugo osim rastaviti dio automobila i skinuti amortizer. Tijekom trosatne akcije mačka je, začudo, ostala mirna. Nakon toga je stavljena u kutiju i vraćena u mjesto iz kojega je i krenula.

Osim što je preživjela spašavanje, začudno je i što je mačka uspjela gotovo neozlijeđena preživjeti vožnju od 80 kilometara i to ponekad brzinom od oko 130 kilometara na sat, piše Daily Mail.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.