Tri horoskopska znaka koja redovito naručuju hranu

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVATKO ima one dane u mjesecu kada mu se ne da kuhati. No, znate li da neki horoskopski znakovi imaju urođenu sklonost naručivanja hrane umjesto da je sami pripreme? Evo tri znaka koja bi prije nazvala dostavu nego uzeli nešto iz frižidera i pripremili za jelo.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj nestalnosti i znatiželji. Uživaju u isprobavanju novih stvari i često nemaju strpljenja za duge pripreme hrane. Zašto bi proveli sate kuhajući kad mogu za nekoliko minuta naručiti nešto novo i uzbudljivo iz obližnjeg restorana? Također, dok čekaju dostavu, mogu se posvetiti još desetak drugih stvari koje im padnu na pamet.

Strijelac

Strijelci su avanturističke osobe koje obožavaju otkrivati nove kulture i okuse. Iako uživaju u degustiranju različitih kuhinja svijeta, nisu uvijek voljni provesti vrijeme u vlastitoj kuhinji pokušavajući rekreirati te specijalitete. Radije će naručiti autentično jelo iz svog omiljenog restorana i uživati u okusima svijeta iz udobnosti svog doma nego sami nešto složiti.

Vodenjak

Vodenjaci su poznati po tome što su uvijek u pokretu i žive u svom svijetu ideja. Često su zauzeti razmišljanjem o budućnosti, novim projektima ili druženjem s prijateljima. Kuhanje im može izgledati kao prekompliciran zadatak koji oduzima dragocjeno vrijeme. Puno je lakše naručiti nešto brzo i nastaviti s onim što su već radili.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.