Horoskopski znakovi koji vole primati komplimente, ali ih teško daju

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NEKI ljudi vole čuti pohvale na vlastiti račun, ali će ih rijetko udijeliti drugima. Istražimo koji su to znakovi.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj potrebi za pažnjom i priznanjem. Vole se osjećati posebno i cijenjeno, stoga će komplimente uvijek prihvatiti s ljubavlju. Međutim, kada je u pitanju upućivanje pohvala drugima, nisu baš toliko široke ruke jer strahuju da će tako umanjiti vlastitu vrijednost.

Vaga

Vage su poznate po svom osjećaju ravnoteže i pravednosti. Iako vole kad im se ukazuje na njihove dobre strane, teže će komplimentirati drugima. Razlog tome može ležati u njihovoj potrebi da analiziraju riječi kako bi bile točne i uravnotežene. Ponekad se brinu da bi njihove pohvale mogle biti percipirane kao neiskrene ili pristrane.

Vodenjak

Vodenjaci su po prirodi neovisni i vole istraživati svoju individualnost. Primajući komplimente, oni osjećaju potvrdu svoje jedinstvenosti i originalnosti. No, izražavanje pohvala drugima može im biti izazovno jer se boje da bi to moglo narušiti njihovu neovisnost ili da bi drugi mogli misliti da se pokušavaju nametnuti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.