Bez mjehurića, molim! Ovaj horoskopski znak ne voli gazirana pića

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

GAZIRANA pića za mnoge su simbol veselih druženja, brze osvježavajuće stanke ili čak malog, slatkog bijega od svakodnevnih obaveza. No, ako ste ikada pokušali otvoriti bocu Coca-Cole ili Spritea u društvu osobe rođene u znaku Bika, vjerojatno ste uočili njegovu neočekivanu reakciju. Pripadnici tog znaka gledaju na gazirana pića kao na neprijatelja prirode i zdravlja. Zašto?

Prvi i najvažniji razlog zašto Bikovi preziru gazirana pića je taj što su oni zemljani znak. Njihova povezanost s prirodom je duboka i stvarna i teško im je prihvatiti nešto što je puno aditiva i umjetnih aroma. Za Bikove, piće treba biti što bliže prirodnom izvoru. Zato najčešće biraju vodu ili biljne čajeve.

Stabilnost iznad svega

Bikovi cijene stabilnost i kontinuitet u svemu, pa tako i u svom izboru pića. Gazirana pića s vremenom gube svoj okus i karakteristične mjehuriće, što je za Bikove neprihvatljivo. Zašto odabrati nešto što neće ostati dosljedno do kraja? To je za njih jednostavno nezamislivo.

Zdravlje na prvom mjestu

Iako Bikovi mogu povremeno uživati u hedonističkim zadovoljstvima poput fine hrane i pića, oni su također veoma svjesni svog zdravlja. Poznato je da gazirana pića nisu baš najbolji izbor kada je zdravlje u pitanju. Visoke razine šećera i kiselina mogu biti štetne, a to je nešto što Bik neće ignorirati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.