Zoe Kravitz otkrila kako se priprema za ulogu Žene mačke u novom Batmanu

ZOE Kravitz posljednja je u nizu glumica koje su utjelovile popularni lik Seline Kyle, poznatije kao Žene mačke. Snimanje novog filma o Batmanu je počelo, što znači da su svi glumci dosegnuli maksimum svojih tjelesnih transformacija da bi dostojno prikazali ove superjunake ili negativce.

I dok je Robert Pattison, koji glumi Brucea Wayna, već otkrio da je vježbao s majstorom brazilske jiu-jitse da bi se pripremio za ulogu, sada mu se pridružila i Zoe Kravitz i objasnila kako su izgledale njezine intenzivne pripreme za ovaj film.

“Bilo je dosta intenzivno”, rekla je Kravitz u nedavnom gostovanju u podcastu Questlove Supreme i dodala: “Počeli smo snimati prije dva tjedna, ali prije toga sam provela dva mjeseca u Londonu trenirajući i dolazeći u formu.”

Kada su je upitali je li joj ostalo nešto od treninga u sjećanju, glumica je rekla da se sada zna boriti i da je naučila puno toga. Iako nije ulazila u detalje svog treninga, natuknula je da joj je glavni uzor u pripremi bila Michelle Pfeiffer, koju je pokušala djelomično iskopirati u pripremi, ali da je i od drugih glumica koje su utjelovile Ženu mačku uzela neke segmente treninga.

Podsjetimo, Anne Hathaway, koja je glumila Selinu 2012. godine u trilogiji Dark Knight, za film se pripremala trenirajući jogu, ples i borilačke vještine. Uz to je i dizala utege te prošla trening za statiste da bi naučila pravilno padati. Prije nje Catwoman je odglumila Halle Berry, sada već davne 2004. godine, a ona je za ulogu angažirala posebnog osobnog trenera koji je za nju pripremio visoko intenzivne intervalne treninge od pola sata koje je radila pet puta tjedno.

Kakav je posao Zoe napravila, trebali bismo vidjeti sredinom lipnja sljedeće godine, kada se očekuje početak prikazivanja u kinima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.