Vjenčali se, dali otkaz i umjesto medenog mjeseca pet mjeseci planinarili

Foto:Instagram

DAN I NICOLE su se umjesto za klasičan medeni mjesec na plaži pod palmama odlučili proputovati obalu Sjeverne Amerike i popeti se na Apalačko gorje. Ovo petomjesečno putovanje je daleko od običnog medenog mjeseca, a za njega je bilo potrebno dosta hrabrosti i planiranja, piše popsugar.com.


Prvo su se morali oprostiti od posla. Prije ovog putovanja bavili su se organiziranjem događaja, a uz to je on bio fitness trener, a ona trenerica plesa.

Nakon toga su se morali spakirati, dobro pripremiti i sve isplanirati. Trebali su nabaviti svaku sitnicu koja bi im mogla zatrebati na toliko opasnom putu. S obzirom na to da su planirali puno pješačiti i planinariti, torba im je trebala biti lagana. Zbog toga su prtljagu sveli na minimum, sve je trebalo biti maleno i lagano. Odjeću su nosili istu iznova i iznova.


Prije puta su izračunali točno koliko će im trebati hrane i vode. Također su isplanirati točnu rutu svakog dana i ucrtali plan puta u kartu.


Na kraju su sve moguće opasnosti morali svesti na minimum. Premda svi prvo pomisle na zmije i medvjede, najveću opasnost im je predstavljala lajmska borelioza. To je bolest koju prenose krpelji i komarci, a infekcija može biti fatalna. Kako bi smanjili rizik, i Dan i Nicole su se potpuno obrijali.

Vikend prije polaska, organizirali su veliki oproštajni tulum i tu večer oboje obrijali glavu. "Kad ću u životu ikad više ovo napraviti? Narast će ponovno", govorila je Nicole tada, a Dan joj je odgovorio da je i dalje predivna, piše popsugar.com.

 



Krenuli su ponosno na put kroz Ameriku na kojem su se susreli s brojnim problemima, od žuljeva do smrzavanja, umora i stresa, prošli su kroz dobre i loše dane, ali im entuzijazam nikad nije pao. I još uvijek planinare.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.