Važna lekcija o životu koju je naučila tek kada je utegnula svoje tijelo

Foto: Instagram 

U NIZU sličnih iskustava ljudi koji su uspješno skinuli svoje kilograme, nabacili i mišiće i fizički se transformirali do neprepoznatljivosti, svi smo fokusirani na njihove savjete kako su to uspjeli - što su i kako jeli, koliko su i što točno vježbali, i u takvim pričama mnogima pronalaze svoju motivaciju da i oni učine slično sa samim sobom. 

I zapravo, što više takvih iskustava vidimo postajemo svjesniji da zaista ništa nije nemoguće. A to je motivacija koja je mnogima itekako potrebna. 

No, tu i tamo otkrijemo i savjete koji su još i važniji od prijedloga dnevnih menija i vježbi - savjete koji su važniji od svega. 

A upravo nam takav primjer daje Lexie Woodmansee - 29-godišnja žena i majka koja je nakon 43 tjedna provođenja BBG plana pokazala svoje rezultate. 

Impresionirani? 

Nakon niza turbo transformacija ova nam se može činiti manje primjetljiva, manje važna, ali ono što nam Lexie poručuje zapravo je puno, puno važnije od njenog prije i poslije izgleda. 

Ponosna sam na svoje rezultate. Dugo sam se mučila za njih, ali to nije sve što mi je BBG dao.  

"Bio je to put u kojem sam morala naučiti voljeti sebe. Morala sam prestati mrziti sve ono što ja nisam, i naučiti poštovati sve što jesam, svoju unutarnju ljepotu i svoje ja. Prestala sam se uspoređivati s drugima i konačno se počela filati samo pozitivnim mislima i odjednom, moj život više nije bio isti. I znate što ja najbolje od svega - tu promjenu ne možete prikazati nikakvim prije i poslije slikama. A baš to, ta ogromna nevidljiva promjena ono što je u svojoj transformaciji moramo istaknuti kao najvažniju. To je promjena koja nema veze niti s kilogramima niti mojim novim mišićima.

Nemojte me krivo shvatiti. Divno je poraditi na sebi i vidjeti fizičku promjenu na bolje, ali ne dajte da vas samo to vodi kroz život. Dok god ste nezadovoljni sobom nikada neće moći doživjeti promjenu u svom životu. 

Prestanite si puniti glavu negativnim mislima, prestanite se uspoređivati s drugima... jer dok god jeste takvi nije tijelo ono na čemu trebate raditi. Ne - u tom slučaju vi morate prvenstveno poraditi na svom zdravlju, odnosno - svom zdravom razumu! 

Ništa nema toliku moć promijeniti vas same kao što su vaše pozitivne misli i vaša ljubav prema sebi. To je moć koja vam treba da konačno zavolite tu osobu bez obzira u kakvom fizičkom izdanju je nalazite."  

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.