Tip je tjedan dana preskakao uže i povratio trbušne pločice

MOŽDA očekujete da treneri svaki dan izgledaju savršeno, ali to nije slučaj. Svačija težina varira. 

Kad je trener Brandon Epstein koji se krije iza YouTube kanala Jump Rope Dudes shvatio da se malo udebljao, odlučio je izazvati samoga sebe i pokušati povratiti trbušne pločice u samo tjedan dana. Odlučio je napraviti neke promjene po pitanju prehrane i trenirati po pola sata dnevno.

Zbog izazova je u prehranu uvrstio puno proteina, više masti i malo manje ugljikohidrata. Jeo je puno jaja, ribe, orašastih plodova i zelenog povrća. Na početku izazova imao je 87 kilograma, a kako bi smanjio masne naslage, odlučio je ostvariti svakoga dana kalorijski deficit od 500 kalorija.

Prvi dan Brandon je počeo 30-minutnim preskakanjem užeta visokog intenziteta. Drugog dana dodao je deset zgibova i 30 sklekova.

Svakim danom je pojačavao tempo, a na kraju sedmog dana stao je na vagu koja je pokazala 83,5 kilograma. Također, jasno su mu se počeli ocrtavati mišići na trbuhu.

“Svačija težina fluktuira. Možda se i jesam udebljao, ali dokazao sam da je to moguće skinuti u samo tjedan dana”, rekao je Epstein.

Iako priznaje da to neće nužno biti slučaj sa svima, savjetuje da budete dosljedni jer ćete tako lakše ostvariti svoj cilj. Također, apelira da nekoliko kilograma viška ne utječe na vaše raspoloženje.

“Ne biste se trebali uspoređivati ni sa mnom, ni s bilo kim drugim”, poručio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.