Snažna tijela modernija nego ikad - badiće reklamiraju mišićave gimnastičarke

Screenshoot: Youtube

Skinny je out, mišići su in! Tako misle urednici Sports Illustrateda koji su za svoje ljetno izdanje Swimsuit Issue 2017. za modele odabrali ne modele ni mršave manekenke već jake, nabildane i super seksi gimnastičarke i zlatom okićene olimpijke - Aly Risman i Simone Biles. 

Cure su, otkako je završila Olimpijada u Riu, žestoko zavladale svijetom mode što je samo jedan jasan dokaz - mišići su postali moderniji nego ikada. 

Jer da nam je itko prije desetak godina rekao da će "male i nabildane gimnastičarke" zavladati svijetom mode, priznajemo - malo bi tko tome povjerovao. 

No vremena su se definitivno promijenila. 

"Aly i Simone nisu samo žene isklesanog tijela. One su simbol svega čemu žene danas streme - da budu jake, da budu uspješne, da nemaju granica i kao takve su najbolja inspiracija svima. Zato smo ih i poželjeli na našim naslovnicama", pojasnio je MJ Day, urednik izdanja Swimsuit Issue Sports Illustrateda. 

Poželjeli, dobili, i dokazali da snaga zaista jest nova ženska ljepota! 

Izdanje koje će krasiti naslovnice s ove dvije sanžne žene izlazi u veljači, a ako vas zanima kako je izgledalo snimanje, u prilogu je i video koji će vas, zaista vjerujemo, zapanjiti i nagnati da i svoje tijelo ove godine dovedete u barem približno slično stanje.

 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.