Slavni pjevač priznao: "Napravio sam liposukciju sa samo 12 godina"

Foto: Instagram

CIJELOGA života se bori s prihvaćanjem vlastitog tijela.

Sam Smith je u posljednjem, vrlo emotivnom intervjuu s Jameelom Jamil progovorio o temi koju je godinama vješto skrivao - liposukciji koju je napravio u dobi od samo 12 godina zbog nemogućnosti prihvaćanja samog sebe.

Naime, bio je to jedan od rijetkih trenutaka u kojima je stavljen fokus na problem koji se često zanemaruje - neprihvaćanjem izgleda vlastitog tijela kod muškaraca. Iz nekog razloga mnogi se ponašaju kao da je jednostavno nemoguće da se dogodi tako nešto. Neprihvaćanje vlastitog tijela kao da je "rezervirano" samo za ženski rod.

"Nisam baš našao mnogo muškaraca koji bi o tome razgovarali. Čak me i ovaj razgovor tjera da se osjećam čudno jer dečki inače ne govore toliko o tome u velikoj mjeri", priznao je Smith.

Kako je ispričao, njegovi problemi potaknuti izgledom počeli su "otkako pamti, od najranijeg djetinjstva", ali u periodu kada je već polako ulazio u pubertet postao je svjestan vlastitog problema. 

"Kad sam bio klinac, bio sam bucmast... Kad sam napunio 11 godina otišao sam do liječnika. Moje je samopouzdanje bilo toliko nisko da je svakodnevno utjecalo na moje raspoloženje", ispričao je pjevač. Ubrzo nakon tog posjeta dogovorio je liposukciju koju je napravio u dobi od jedva 12 godina.

"U to vrijeme sam bio jako sretan zbog toga", ispričao je i otkrio da je kilažu svejedno vratio nakon svega nekoliko tjedana. Kako se čini, nije shvatio kako cijela stvar funkcionira i da se opet može najnormalnije udebljati.

Iako danas prihvaća samog sebe Sam Smith priznaje da i dalje nije potpuno zadovoljan svojom kilažom.

"S njom se borim svaki dan", zaključio je.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.