Slavna balerina otkrila koju hranu izbjegava i što smatra izvorom energije

Foto: Instagram

BALERINA Misty Copeland članica je Američkog baletnog teatra. Proslavila se 2015. kad je postala prva afroamerička primabalerina u povijesti ove prestižne institucije, a tko za nju do sada nije čuo, vrlo vjerojatno ju je zamijetio u novom filmu Orašar i četiri kraljevstva.

Copeland oduvijek naporno trenira. U samim počecima često je nailazila na kritike. Mnogi su joj govorili da neće uspjeti, ali ona je predano i uporno nastavljala dalje i slijedila svoje snove.

Ne izgladnjuje se, dapače, često poseže za zdravim zalogajima. Ipak, ponekad se zasladi sladoled koji joj je omiljeni desert.

“Jedem zdravo, ali si dozvoljavam nešto slatko kada osjetim potrebu. Trenutno sam u fazi sladoleda od mente. To je moj kratki bijeg od stvarnosti kad posao postane naporan”, izjavila je.

Izvor energije pronalazi u orašidima. 

“Za duge probe najbolje mi odgovaraju granola i orašidi koji mi neće teško sjesti na želudac. I, naravno, uvijek pijem puno vode kroz dan”, priznala je.

Izbjegava šećer, procesiranu hranu, brzu hranu, bijelo brašno, umjetne zaslađivače i gazirana pića.  Njen savjet je izbjegavati sol i posegnuti za češnjakom, lukom i začinima, a kako bi izbjegnula prejedanje, smatra da je u redu ostaviti hranu na tanjuru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.