Schwarzenegger se počastio visokokaloričnim frapeom pa ga sin ukorio

Foto: Instagram

ARNOLD Schwarzenegger trudi se pronaći ravnotežu kada su prehrana i vježbanje u pitanju, no njegov sin Patrick smatra da bi tata vrijeme u teretani mogao i bolje iskoristiti.

71-godišnja zvijezda Terminatora podijelila je dvije fotografije s nedavnog putovanja iz Budimpešte, gdje je prohladni dan Arnold započeo vožnjom bicikla, a završio ga ispijajući još hladniji frape.

“Sve je u ravnoteži. U mojoj me jutarnjoj vožnji biciklom nije zaustavila ni niska temperatura, a moja me ljubav prema vježbanju nije spriječila u uživanju u ukusnim poslasticama", objavio je na Instagramu.

No njegovom se sinu čini da će tata trebati ipak nešto više od same vožnje biciklom kako bi pronašao životnu ravnotežu, pogotovo nakon frapea s krafnom na vrhu. 

"Bolje ti je da napraviš deset sklekova nakon ovog", komentirao je Patrick, s čim se Arnold složio i odgovorio: "Pošteno."

Bivši bodybuilder priznaje da je promijenio način tjelovježbe.

"Nisam više za čučnjeve i sve te vrste teških vježbi za noge", rekao je za Men's Health u studenome. "S mojim je koljenima gotovo, a moram ih čuvati ako želim ići na skijanje." 

Nakon godina provedenih u teretani, Arnold je morao proći operaciju ramena, kuka i koljena. Stoga je sada njegov omiljeni način vježbanja biciklizam.

"Uglavnom se bavim biciklizmom, želim voziti bicikl po cijelom svijetu", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.