Prošlogodišnji pobjednik ŽNV-a komentirao Rokovu pobjedu: "Moj rekord stoji"

ALEN ABRAMOVIĆ potpuno je usvojio nove, zdravije životne navike koje je stekao tijekom sudjelovanja u prošlogodišnjem showu Život na vagi. Uz puno truda, volje i odricanja ostvario je svoj cilj koji mu se u prošlosti često činio nedostižan, a nedavno je otkrio i prijeloman trenutak koji ga je potaknuo na transformaciju.

Zahvaljujući svemu tome odnio je titulu pobjednika treće sezone popularnog showa, a sada je dobio i nasljednika. Naime, Roko Baković je u proteklih šest mjeseci izgubio 76,2 kilograma te zahvaljujući tome danas izgleda gotovo neprepoznatljivo, a postao je i bogatiji za 150 tisuća kuna.

Na njegovu pobjedu nitko nije ostao imun pa se na nju osvrnuo i Alen.

 

"Kako je sama Marijana Batinić rekla, 'između dva pobjednika!'", napisao je u opisu fotografije na kojoj pozira u društvu popularne voditeljice i Bakovića.

"Bravo Roko! Čestitam ti još jednom na dosljednosti i disciplini! Moj rekord će stajati još neko vrijeme, mada će i on pasti kad-tad jer rekordi su da se ruše! Želim ti fantastičnu godinu u novom ruhu koje si sam stvorio!", poručio je novom pobjedniku te zaradio brojne lajkove svojih pratitelja na Instagramu.

"Je li ćelavost uvjet za pobjedu?", našalio se jedan od pratitelja, a Abramović mu je poručio kako "nije, ali pomaže" kao i da njih dvojica "ruše mit o Samsonu i njegovoj kosi".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.