Ovo su definitivno najriskantnije poze za vaš penis

Foto: 123rf 

POGOTOVO ako ona voli malo grublje! A riječ je o pozama koje podjednako obožavaju i muškarci i žene.

Grub seks je inače prilično siguran za vaše zdravlje, no imaju te dvije poze u kojoj bi penis zapravo mogao vrlo lako – puknuti. Dokazali su to Brazilci koji su nedavno otkrili da čak polovica muškaraca koja je doživjela frakturu penisa nastradala upravo u toj pozi. Jahaćoj pozi. Pozi u kojoj je žena – gore i sama diktira tempo i jačinu. Pozi koja vas može iznenaditi eksplozivnim orgazmom, ali i frakturom s doživotnim posljedicama. A tako je tanka granica.

Druga, nešto manje riskantnija poza je stari dobri pseći stil – no koliko god djelovala bezopasno – čak 28 posto fraktura penisa došlo je upravo uslijed doggy style seksa.

A treća – treća poza nije poza – i nijedan muškarac u tom pogledu ne može optužiti ženu da ga je slomila, jer govorimo o frakturama uslijed masturbacije. Silovite – očito.

Nadamo se da niste nikada doživjeli nešto slično i da vam zapravo uopće ne treba pojašnjenje, no za sve znatiželjnike ipak ćemo se malo pozabaviti time. Do frakture penisa dolazi uvijek uslijed erekcije – a definira se kao pucanje membrane nabreklih kavernoznih tijela penisa, ili na svakodnevnom jeziku – dolazi do prijeloma guste ovojnice spužvastog tkiva za vrijeme erekcije kada je penis čvrst i krut. Do „loma“ – koji se čak i čuje kao lom, najčešće dolazi uslijed ne samo divljeg seksa već više neopreznog savijanja penisa prilikom „obavljanja dužnosti“ – i zapravo se češće javlja kod mlađih nego kod starijih muškaraca. Ali ne zato što su stariji muškarci oprezniji već zato što i čvrstoća penisa s godinama gubi onu krutost kakvu imaju „mlađa gospoda“.

Kako izgleda puknuti penis?

Ako se tijekom seksa pojavi oštra bol uslijed krivog guranja, ali izostane puknuće koje se čuje, odnosno, penis ne poplavi ili ne pocrni – imate sreće jer riječ je vjerojatno samo o manjoj ozlijedi, no pravu frakturu definitivno ćete prepoznati i po oštroj boli i po boji, odnosno oticanju.

U tom slučaju potrebno se pod hitno javiti liječniku koji će ozljedu sanirati pod punom anestezijom i kirurški doslovno zašiti, a oporavak je minimalno mjesec dana. No nakon toga lako je moguće da vam ozljeda neće uopće utjecati na vašu seksualnu moć. U suprotnom, ako se ne liječi, a veliki je broj takvih slučajeva u kojima se muškarci ili srame priznati da su se udesili, ili je riječ o posljedici divljeg seksa s ljubavnicom – u tom slučaju velike su šanse da se vaš „stojko“ nikada ne oporavi do kraja.

„Fraktura“ može zarasti, penis može s vremenom vratiti svoju prirodnu boju i oblik, ali je moguće da će se na mjestu puknuća napraviti ožiljci koji će s vremenom nakriviti vaš inače prirodan i ravan alat.

Kako uživati u pozi „ona gore“, bez brige?

Ako vam ni na kraj pameti nije da se više nikada ne seksate u ovoj najriskantnijoj pozi  - mali savjet kako spriječiti neželjeno. Pokušajte „kontrolirati“ situaciju držeći ženu za bokove, tako da izbjegnete da ona ide previše gore i tako riskira ispadanje penisa i potom krivo nasjedanje, ili čak krivo uletavanje na krivo mjesto. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.