Nicole Scherzinger i Thom Evans pokazali kako održavaju figuru tijekom karantene

NICOLE Scherzinger i Thom Evans već su neko vrijeme u vezi. Poznata pjevačica iz grupe Pussycat Dolls i ragbi zvijezda upoznali su se na snimanju serijala X Factor: Zvijezde, a da su u vezi, potvrdili su u siječnju. Par ovo vrijeme provodi u karanteni, a nedavno su počeli objavljivati videa na kojima pokazuju koliko je zabavno (i efikasno) vježbati u paru.

Na profilu poznate pjevačice objavili su seriju vježbi za održavanje kondicije, a paralelno su pratiteljima pokazali i savršene figure, sve uz pjesmu Boasty od Wileyja.

“Evo nekoliko jednostavnih vježbi koje možete raditi od kuće, paralelno prakticirajući samoizolaciju”, napisala je pjevačica u objavi uz video i dodala da im je inspiracija bio poznati fitness trener Glen Higgins koji slična videa tijekom ove krize objavljuje na svojem profilu.

Uz objavu, pjevačica je pozvala svoje pratitelje da joj se priključe u vježbanju i podijele videa sebe kako vježbaju kod kuće.

Video je izazvao oduševljenje kod pratitelja koji su poznatom paru zahvalili na ideji.

“Doslovce živim za vas u ovom trenutku!! Donosite mi malo radosti u ovoj izolaciji”, napisala je jedna pratiteljica, a druga je dodala: “Vi ste najbolji par ikad!!!”

Par je prvi put službeno nastupio u javnosti na dodjeli nagrade Golden Globe sredinom siječnja, a koliko je javnosti poznato, upoznali su se prošle godine kada je Thom s nekoliko kolega iz rugby tima nastupio u X Factoru u kojem je Nicole bila jedna od sutkinja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.