Kate Upton ponosno pokazala obline na neobrađenoj naslovnici časopisa

Foto: Instagram

MANEKENKA i glumica Kate Upton osvanula je na naslovnici časopisa Health manje od godinu dana nakon rođenja prvog djeteta. 

Kate je u studenom prošle godine rodila svoje prvo dijete, kćer Genevieve, i u devet mjeseci je dovela svoju liniju u zavidno stanje. 

Ipak, u intervjuu u časopisu Health istaknula je kako primarni razlog tjelovježbe i zdravog života nikako nije gubitak kilograma ili ulaženje u manji konfekcijski broj, nego psihički i fizički osjećaj koji pruža takav način života. 

Objasnila je kako je sa svojim osobnim trenerom Benom Brunom osmislila 12-tjedni program vježbanja kod kuće pod nazivom Strong4Me, a koji bi trebao pomoći svim ženama da se osjećaju bolje i da, čak i ako nemaju vremena i novca za teretanu, ostvare svoje ciljeve u vlastitom domu. 

Osim intervjua, Kate je dobila priliku biti i na naslovnici ovog časopisa, a za to je imala samo jedan uvjet: da fotografije budu neobrađene. 

Naime, htjela je pokazati stvarnu sliku sebe i svoju nesavršenu kožu te se pokazati točno onakvom kakva jest. 

Unatoč neobrađenim fotografijama, Kate je izgledala prekrasno pozirajući u bijeloj košulji zavezanoj na trbuhu i vrućim traper hlačicama. 

Naslovnicu je ponosno objavila na svojem Instagramu, a njezine pratiteljice su je jednoglasno podržale u njezinoj odluci da ne obrađuje fotke i obasule je komplimentima u komentarima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.