Novi Instagram trend slavi prirodnu ljepotu ženskih bokova

Foto: Instagram

ZABORAVITE na, kako ih zovu, hot-dog noge, noge s kojima su cure bombardirale Instagram profile, pokazujuću svu vitkost mahom lažnih vretenastih nogu i koljena u više nimalo originalnoj pozi iznad kristalno čiste, plave vode. Sakrijte se noge, jer stigao je trend koji nas sigurno neće toliko lagati!

Stigao je trend koji slavi ljepotu prirodnog tijela i s kojim se pozivaju sve žene svijeta da slobodno razgolite svoje obline, svoje predivne ženske bokove i tu tipičnu liniju ženskog tijela koja, nažalost, mnoge žene baca u depresiju i čini ih nesigurnima pred očima javnosti. A ne bi nipošto trebala!

Oslobodite svoje bokove!

Zato je ovaj trend zapravo i razgolitio žene te ih pozvao da se oslobode u cijelosti!

Pozivamo vas stoga da se i vi pridružite novom, pozitivnom trendu pod nazivom #Hipdips.

Hip dips ili "violin dips" baš je ono što predstavlja - točku/liniju/nakupinu, gdje se bokovi spajaju s bedrima, a u kojoj god pozi bili - baš vas ta krivulja čini ženom, u punom smislu te riječi. I zato ova pozivnica s Instagrama promovira vaše bokove, kao detalj koji morate apsolutno slaviti! I nikada ne skrivati ili patiti zbog njih.

Dokazale su to žene, koje su se u tren oka pridružile ovom trendu, i koje, osim slikama svojih prirodnih bokova, šalju još jednu važnu poruku. 

"Bokovi i naslage na bedrima, koja ih žena nema? Nemojmo se zavaravati savršenim slikama - ovo je realnost! Baš kao kad nađemo dlaku u jelu - možemo ju baciti i praviti se da je nema, iako dobro znamo da smo je vidjeli. Tako se možemo do mile volje šokirati činjenicom da imamo viška naslaga, no znate li što? Imamo ih svi! Baš svi! Pa zato i vaše kvrge na bokovima nikome nisu nepoznanica."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.