Najbolji trening za trbuh kojeg ćete naći ovog ljeta

Foto: WeHeartIt 

OVO ljeto iskoristite vodu na najjače. 

Nakon što smo vam otkrili kada je stvarno najbolje plivati da biste smršavili, sada vam donosimo jedan od najboljih treninga za trbuh. U vodi, naravno! 

Voda će vam pružati potreban otpor da vam svaki pokret bude malo teži i puno učinkovitiji, a bez dodatnog napora, jer nećete ni osjetiti koliko vam mišići rade, dok vas voda istovremeno masira. 

Trening za trbuh otkrila je poznata fitness trenerica Anna Renderer koja je u bazenu s vodom, do razine prsa, demonstrirala najbolje vježbe za sve mišićne skupine, cijelog trbušnog zida. Od gornjih mišića do onih tvrdokornih u donjem dijelu. 

Sve što vam treba je bazen i trening može početi. Trening za trbuh, uži struk, a kako vode blagotvorno djeluje i na celulit, a neke ćete vježbe izvoditi tako da ćete aktivirati i noge, možemo li onda zaista zaključiti da je baš ovaj trening među najboljim "ljetnim" treninzima za vaše tijelo. 

Koliko kalorija možemo sagorjeti omiljenim ljetnim aktivnostima

Maknite se stoga od zagušljivih teretana, sklonite se sa sunca i ne forsirajte se na sparinama. Voda je zakon. I u vodi dokazano brže tešete suvišne kalorije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.